Sisteme cu jet pentru desfundare canalizare

Sistemele cu jet pentru desfundare canalizare au in ultima perioada o reputatie din ce in ce mai buna la nivel mondial. Gama standard de remorca de tip JSL au montate motoare de 20 – 40 CP pentru curatare canalizarii cu un jet de inalta presiune. Acestea au fost proiectate si optimizate pentru a creste performantele de curatare, iar in prezent sunt disponibile cu o gama diversificata de debite de apa sau combinatii de capacitate, toate acestea pentru a se potrivi cat mai bine vehicului gazda. Echipamentul folosit de noi este testat la cele mai inalte standarde, nu numai pentru fiabilitate si siguranta dar si pentru a ne asigura ca atinge performantele optime de fiecare data.

Fiabilitatea este un element cheie – reprezinta o caracteristica cheie a echipamentelor noastre, acestea sunt construite din materiale solide de cea mai buna calitate, ajutandu-ne astfel pe noi sa va oferim servicii de cea mai buna calitate.

Fiecare sistem este echipat cu furtun de curatare si cu duze standard de drenaj si o selectie cuprinzatoare de duze specializate de curatare si de asemenea echipamentele de canalizare sunt de asemenea disponibile.  In plus avem instalate pe masinile noastre si echipamente speciale pentru un debit mai mare de performanta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: